Място за реклама

Кодове и купони за отстъпка

 
 

       Уважаеми потребители и компании,
     Представяме на Вашето внимание платформа, на която можете да разчитате в търсенето и  рекламирането на продукти и услуги. За потребителите платформата е една възможност да намерят информация за по-изгодни условия за покупка на продукти и услуги и да използват публикуваните на платформата кодове за отстъпка и други промоции в обекти на рекламодателите търговци. За компаниите публикуването на код в платформата е възможност за разрастване на бизнеса чрез принципа на споделяне на печалбата с клиентите.

Възползвайте се от актуалните кодове, които Ви дават възможност за изгодно и приятно пазаруване в традиционни търговски обекти и онлайн магазини.
Уважаеми рекламодатели, от днес разплащанията за публикуване на кодове се осъществяват единствено чрез SMS.
За да използвате SMS услугата за публикуване на промо код/купон за период от 3 дни се изпраща SMS с текст codbg на номер 1851 с цена 1.20лв. За да използвате SMS услугата за публикуване на код/купон за период от 10 дни се изпраща SMS с текст codbg на номер 1092 с цена 2.40лв. За да използвате SMS услугата за публикуване на код/купон за период от 30 дни се изпраща SMS с текст codbg на номер 1094  с цена 4.80лв.
Запознайте се с обновените ни ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ, ДОСТЪПНИ ПОСРЕДСТВОМ УЕБСАЙТА WWW.COD.BG

Възползвайте се от възможността да изненадате клиентите си с динамични офeрти!
Меню
Начало
За нас
Контакти
Полезна информация
Общи условия за потребители
Общи условия за рекламодатели
Консултации за прилагане на нискоразходен маркетинг
Често задавани въпроси
Как да използваме кодовете от Cod.bg
Реклама в Cod.bg
Контакти    
E-mail: codmarketing@abv.bg
2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни Уеб дизайн и SEO: e-Web.bg