Място за реклама





Политика за защита на личните данни и Политика за използване на бисквитки

Политика за защита на личните данни в www.cod.bg

Отговаряме напълно на новия регламент (GDPR)

 

Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни (Privacy notice)

Обща информация

От 25 май 2018г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

В качеството си на администратор на лични данни по предоставяне на услуги, www.cod.bg отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата и ги пази отговорно и законосъобразно.

Информация относно Администратора на лични данни:

Наименование:  Код Маркетинг БГ ЕООД

ЕИК/БУЛСТАТ: 203790733

Седалище и адрес на управление: гр. Варна, ул. Цани Гинчев 2

Политика за защита на личните данни във връзка с използване на услугите на www.cod.bg:

1.      Право на достъп до личните Ви данни

Имате право да получите потвърждение от нас дали се обработват лични данни за Вас и ако случаят е такъв, достъп до личните данни, които съхраняваме.

2.      Право на поправка на лични данни

Ако откриете, че личните данни, които обработваме за Вас, са неточни или неверни, имате право да поискате да коригираме тези лични данни.

3.      Право на изтриване на лични данни (правото да бъдете забравени):

Имате право да поискате изтриване на личните Ви данни, които са предоставени от Вас във връзка с ползване на услугите на www.cod.bg по всяко време.

4.      Право на ограничаване на обработването

При определени обстоятелства, като например, ако се съмнявате в точността на личните Ви данни или сте възразили на легитимната ни цел за обработка на личните Ви данни, имате право да поискате да ограничим обработката на Вашите лични данни, докато не бъде намерено решение.

5.      Право на възражение срещу обработването:

При определени обстоятелства, като например, ако се съмнявате в точността на личните Ви данни или сте възразили на легитимната ни цел за обработка на личните Ви данни, имате право да поискате да ограничим обработката на Вашите лични данни, докато не бъде намерено решение. При определени обстоятелства, като например, ако се съмнявате в легитимния ни интерес да обработваме Вашите лични данни, имате право да възразите по съображения, свързани с конкретната Ви ситуация, срещу подобно обработване.

6.         Право на преносимост на данни:

Имате правото да получите личните си  данни   в  структуриран съвместим   формат,   даващ   Ви   възможност личните Ви данни да бъдат предоставени от вас на друг администратор.

7.         Право на подаване на жалба в контролен орган

Имате право да подадете жалба по отношение обработката на Вашите лични данни от нас до Комисията за защита на личните данни.

За контакт във връзка с Политика за защита на личните данни във връзка с използване на услугите на www.cod.bg използвайте формата за контакти на сайта или бутона „Докладвай за нередност“.

Политика за използване на бисквитки

Сайтът COD.BG работи с информация за да предоставя адекватни услуги на регистрираните и нерегистрираните потребители.

Лична информация

Този тип информация се изисква за услугите за регистрирани и нерегистрирани потребители. Личната информация може да включва наименование на компании/лица, имейл адрес, телефон за връзка и др. Тази информация позволява да се предлагат основните услуги на сайта като се осигурява контактна информация за последваща комуникация по обявите на потребителите.

Тази информация е публична, поради естеството на предлаганите услуги свързани с публикуването на обяви и следва да имате предвид, че тя е видима от другите посетители на сайта и ние нямаме възможност да предотвратим по-нататъшното й използване от тях.

Предоставяне на информация може да има и в случай на поискване от съответните държавни органи, по определения от закона ред.

Обобщена информация

Ние получаваме информация от log files - IP адрес, ISP (Internet Service Provider), браузъра, който използвате, когато посещавате сайта , времето, което сте прекарали в даден сайт и кои страници в сайта сте посетили.

Сайтът на COD.BG използва бисквитки, които са важни за коректната му работа. Посещавайки нашия сайт, Вие приемате използването на бисквити.

Видове бисквитки, които използваме:

Задължителни бисквитки

Тези бисквитки са необходими за коректната работа на уебсайта. Такива бисквитки са също тези за включване на кеширане и др.

Аналитични бисквитки

Благодарение на тези бисквитки ние следим посещаемостта на нашия сайт и можем да анализираме доколко нашите потребители работят лесно с него (бисквитки на Google Analytics). Тези бисквитки не ни дават никаква информация за вашите лични данни. Те ни показват кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство и други анонимни данни. За Google Analytics използваме също анонимизиране на IP адресите посредством _anonymizelp. Максималният период, в който пазим аналитичните данни в Google Analytics е 50 месеца.

Функционални бисквитки

Тези бисквитки Ви позволяват да използвате пълната функционалност на сайта ни. Те дават възможност да се запомни регистрацията и данните за вход, да се запазят предпочитаните Ви настройки и др. Информацията, която събират тези бисквитки, може да бъде анонимизирана и те не могат да проследят Вашата дейност, докато сърфирате в други уебсайтове. Ако не позволите тези бисквитки, е възможно някои или всички услуги да не функционират правилно.

Бисквитки за прецизно таргетиране

Тези бисквитки съдържат информация за това как сте използвали нашия сайт и могат да бъдат задействани от наши рекламни партньори. Те не съхраняват лична информация. Благодарение на тях няма да ви бъде показвана информация, която е нерелевантна за вас. Това са динамични бисквитки на Facebook, Google, Adform, Adwise и др.

Настройките на бисквитките, които получавате от нашия сайт, можете да направите в браузъра, който използвате. Имайте предвид, че ако ограничите някои видове бисквитки, е възможно сайтът ни да не работи напълно коректно и да не можете да използвате пълните му функционалности.

Какви мерки за сигурност сме предприели в COD.BG по отношение сигурността на личните данни, които съхранявате на нашата инфраструктура?

Сигурността на всеки тип информация, включително и лични данни, намиращи се на нашата инфраструктура е приоритет за нас като компания. Сигурността е нещо, с което не можем да си позволим компромиси.





Меню
Начало
За нас
Контакти
Полезна информация
Общи условия за потребители
Общи условия за рекламодатели
Консултации за прилагане на нискоразходен маркетинг
Често задавани въпроси
Как да използваме кодовете от Cod.bg
Реклама в Cod.bg
Контакти    
E-mail: codmarketing@abv.bg
2019, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни